Ansjoser i olivenolie - Campos Santos
05-04-02-06
In Stock
45,00 kr.
Inkl. moms
Fine små ansjos filet, i olivenolie fra Campos Santos, fanget ud for Algarve og forarbejdet 500 meter fra kajen.
Brug ansjos som krydderi i din madlavning. (Se forslag længere nede).
Opbevar dem du ikke skal bruge i et glas med olivenolie på køl. Så kan ansjoserne holde længe.
Ingredienser: Ansjosfileter (Engraulis Encrasoclus) (65%), olivenolie (35%) og salt.
50 g. / 30g. drænet.
Flade fileter af ansjoser i olivenolie. 100% naturligt produkt uden tilsætningsstoffer.
Ansjoser er et fantastisk krydderi, som kan bruges i mange retter, man kan se den lille flade filet som et smagfulgt krydderi.
Smagen kaldes umami og ansjoser kan med stor fordel bruges i dressinger, saucer, kød og gryderetter, tunpaté, på pizza og meget andet.
No reviews
Kunder, der købte denne vare, købte også
25,00 kr.
Sardiner med skind og ben, og autentiske portugisisk. Er bevaret i en sauce af olie og citron.
De indeholder store mængder omega 3 fiskeolie, D-vitamin, B-vitamin 12 og calcium. Pga. det høje indhold af omega 3 fiskeolie, kalder man det også for "Superfood".
Håndproduceret, bearbejdet og pakket samme dag, imens fisken er frisk.Fremragende til groft brød...
39,00 kr.
Sardiner uden skind og ben, i olivenolie - Let og overskueligt.
Sardiner fra Campos Santos er meget velsmagende, og lækre som en appetizer eller frokost på ristet brød, med lidt citronsaft, løg og tomat. Super simpelt og godt.Sardiner indeholder store mængder omega 3 fiskeolie, D-vitamin, B-vitamin 12 og calcium. Pga. det høje indhold af omega 3...
12,00 kr.
Naturlige hele træmodne oliven er omhyggeligt udvalgt, plukket inden de når et komplet modent stadium og af overlegen kvalitet. En favorit for deres frugtagtige smag og fast bid med en blød kødfuld struktur, der er så typisk middelhavs.
Naturlig modnet i saltlage.Ståposer med 100 g. pr. pose.
125,00 kr.
100% Casteläo. Spændende portugisisk vin på 50 år gamle vinstokke. Meget koncentreret vin, rig på bløde tanniner. Vinen har en aroma der minder om modne røde frugter, perfekt kombineret med noter af vanille. Dvælende og lang eftersmag.
12 måneders fadlagring.
Tasted 100% blind, Sommelier Andreas Larsson - 87/100 points.
29,00 kr.
Tapenade lavet af Galega oliven
Populær tapenade med en kraftig oliven smag.En ren delikatesse på ristet brød, i sandwich, til rå grønsager, tapas og som dip til fisk eller kød. Tapenaden er lavet af Galega oliven, som er en oliven af høj kvalitet.100g.
25,00 kr.
Grønne skiveskåret oliven.
Friske frugtagtige smag og faste bid, fantastisk til salater og til at blande i brød m.m.
165 g.
99,00 kr.
En moscatel der har vundet et hav af priser.En rig kompleks gyldenfarvet vin, med aromaer der minder om honning, urter og appelsinskal. Vinen er sød med et godt syreindhold, som giver en vis friskhed. Vinen har en vedvarende og lang eftersmag.
Vinen er fadlagret i 2 år på egefade, og den kan gemmes i op til 20 år.Drikkes kølig - Fremragende til at ledsage...
Forside
Grøn tomat marmelade - Beirabaga
39,00 kr.
Grøn tomat marmelade af Portugisiske nationale grønne tomater, som giver en karakteristisk smag.
Fri for kunstig farve og konserveringsmidler.
Grøn tomat marmelade er skøn tilbehør til grillet kød og fisk, ristet brød og ost.
270 g.
40,00 kr.
Hvidvinseddike fremstillet ved naturlig gæring af vin der er fremstillet af grønne druer.
29,00 kr.
Tapenaden er lavet af grønne oliven.
En ren delikatesse på ristet brød, i sandwich, tilbehør til tapas m.m.En ren delikatesse på ristet brød, i sandwich, til rå grønsager, tapas og som dip til fisk eller kød. Tapenaden er lavet af grønne oliven tilsat hvidløg og krydderurter.
100g.