Campos Santos - Ansjoser i olivenolie
Campos Santos - Ansjoser i olivenolie
Ansjoser i olivenolie - Campos Santos
Ansjoser i olivenolie - Campos Santos
Ansjoser i olivenolie - Campos Santos
Ansjoser i olivenolie - Campos Santos
Ansjoser i olivenolie - Campos Santos
Ansjoser i olivenolie - Campos Santos
Campos Santos - Ansjoser i olivenolie
Campos Santos - Ansjoser i olivenolie
Ansjoser i olivenolie - Campos Santos
Ansjoser i olivenolie - Campos Santos
Ansjoser i olivenolie - Campos Santos
Ansjoser i olivenolie - Campos Santos
Ansjoser i olivenolie - Campos Santos
Ansjoser i olivenolie - Campos Santos

Ansjoser i olivenolie - Campos Santos

05-04-02-06
In Stock
45,00 kr.
Inkl. moms

Fine små ansjos filet, i olivenolie fra Campos Santos, fanget ud for Algarve og forarbejdet 500 meter fra kajen. 

Brug ansjos som krydderi i din madlavning. (Se forslag længere nede).
Opbevar dem du ikke skal bruge i et glas med olivenolie på køl. Så kan ansjoserne holde længe.

Ingredienser: Ansjosfileter (Engraulis Encrasoclus) (65%), olivenolie (35%) og salt.

 

50 g. / 30g. drænet.

Flade fileter af ansjoser i olivenolie. 100% naturligt produkt uden tilsætningsstoffer.

Ansjoser er et fantastisk krydderi, som kan bruges i mange retter, man kan se den lille flade filet som et smagfulgt krydderi. 

Smagen kaldes umami og ansjoser kan med stor fordel bruges i dressinger, saucer, kød og gryderetter, tunpaté, på pizza og meget andet.

100 Varer
No reviews

Kunder, der købte denne vare, købte også