Gratis levering ved bestillinger over 800 kr,- / Ved bestillinger under 800 kr,- tillægges et fragtgebyr på 85 kr,
Tunbug "Ventresca" i økologisk ekstra jomfru olivenolie - Aveiro
Tunbug i økologisk olivenolie.
Ventresca, som det også hedder, er tunfisk skåret af fiskens bug. Det regnes for at være den bedste og mest møre del af tunfisken, en gourmet delikatesse, med en meget mere intens og delikat smag.
Fremragende lækker forret til noget salat, ristet brød, mayo og en skive citron.
Det er håndlavet luksus koncerves fra Portugal, smagfulde produkter af høj kvalitet.
Tunen bliver fanget i Atlanterhavet ved Kap Verde og De Kanariske Øer. Det er arten Skipjack tun, kendt for sin lækre smag, samt at være den tunart med mindst indhold af kviksølv og som er mindst truet.
120g.
Ingredienser: Tun “Skipjack” (65%), økologisk ekstra jomfru olivenolie (34%), salt.
Mærket "Aveiro" hører under virksomheden "Empresa de Pesca de Aveiro", som er en familievirksomhed, etableret i 1928.
Virksomheden fokuserer på manuel forarbejdning af mange forskellige fisk.
Det er håndlavet, der sikrer, at fiskene er af god kvalitet, velsmagende og den bedst mulige sundhedsmæssige værdi.
Virksomheden producerer blandt tun fileter af skipjack tun, som er kendt for sin lækre smag, samt at være den tunart med mindst indhold af kviksølv og som er mindst truet.
Tunen bliver fanget i Atlanterhavet ved Kap Verde og De Kanariske Øer