• Pakke
Smagskasse - 6 Hvidvine, 3 regioner

Smagskasse - 6 Hvidvine, 3 regioner

598,00 kr.
Inkl. moms

Dyk ned i Portugals mangfoldige hvidvinstradition med vores eksklusive smagskasse, der præsenterer 3 fortryllende hvidvine, 2 af hver, fra tre unikke regioner: Douro, Alentejo og Peninsula de Setubal. Denne håndplukkede samling repræsenterer ikke kun Portugals rigdom af smagsnuancer, men leverer også enestående variation og kompleksitet.


Mineralsk og Frisk Douro Hvidvin:
Infantado White DOP. Douro 2020 - Quinta do Infantado
En forfriskende hvidvin fra Douro-regionen, der byder på en sublim balance mellem mineralitet og friskhed. Noter af elegante blomster og tropiske frugter gør denne vin til en let og forførende oplevelse.

Intens Grønlig-Gul Sauvignon Blanc Blend:
Terras do Pó Branco Reserva 2021 - Ermelinda Freitas
Denne hvidvin fra Peninsula de Setubal imponerer med sin intense grønlig-gule farve.
Aromaen kombinerer lette tropiske noter fra Sauvignon Blanc med hints af citrus, frugt og træ fra ældningsprocessen. En rig, fyldig smagsoplevelse med kompleksitet og en elegant finish.

Egetræsmodnet Hvidvin med Struktur:
Herdade Penedo Gordo DOC Branco 2021
En unik blanding fra Alentejo, hvor 20% af vinen gærer i franske egetræsfade ved hjælp af "batonnage" metoden i 2 måneder. Dette tilfører vinen en imponerende struktur og kompleksitet. En lys vin med aromatisk intensitet, der kombinerer frugt og blomster med en karakteristisk mineralitet og en behagelig syre.