Smagskasse "Douro banden" - 6 Portugisiske vine
Smagskasse "Douro banden" - 6 Portugisiske vine
  • -208,00 kr.
  • Pakke
Smagskasse "Douro banden" - 6...
Smagskasse "Douro banden" - 6...

Smagskasse "Douro banden" - 6 Portugisiske vine

700,00 kr. 908,00 kr. -208,00 kr.

I stedet for 908,00 kr.

Inkl. moms

Smagskassen indeholder 6 forskellige vine fra Quinta da Prelada, beliggende i Douro-regionen. Quinta da Prelada er anerkendt for at producere vine og portvin af enestående kvalitet og standard. Vingården er omgivet af smukke terrasserede vinmarker, der bidrager til vinens unikke karakter.

I smagskassen finder du:

3 forskellige rødvine, hver med deres unikke præg. En rødvin, fremstillet af "Tinta Amarela", præsenterer en urteagtig aroma med krydderi og marmelade undertoner samt en imponerende kompleksitet og blødhed. En anden rødvin, lavet af "Tinta Bastardinha", er elegant og delikat med noter af brombær og kirsebær. Den tredje rødvin, "Colheita Tinto", er en blanding af druer, herunder de typiske portvinsdruer (Touriga Nacional, Tinto Cão, Touriga Franca og Sousão). Denne vin har en intens aroma af vilde bær og imponerer med sin frugtbombe af smag.

3 hvidvine, alle fra vingårdens højest beliggende marker. En hvidvin lavet af "Alvarinho" druer, der tilføjer tropiske frugtnoter med hints af ananas, passionsfrugt og fersken. En anden hvidvin, lavet af "Sauvignon Blanc", byder på noter af stikkelsbær og urteagtig passionsfrugt i duften, med en god syre og mineralitet. Den sidste hvidvin, "Colheita Branco" (den lyse høst), er en blanding af Viosinho, Códega do Larinho og Field Blend druer, der giver vinen fantastiske florale noter og mineralske karakteristika med friskhed og intensitet, især med smagsnuancer af appelsin og eksotiske frugter.

Douro-regionen er kendt som Portugals ældste og mest berømte vinregion, berømt for sin portvin, terrasserede vinmarker og komplekse vine, samt det smukke flodlandskab.