Tun bug i olielage med krydderier - Campos Santos

Tun bug eller Ventresca, som det også hedder, er tunfisk skåret af fiskens bug. Det regnes for at være den bedste og mest møre del af tunfisken, en gourmet delikatesse, med en meget mere intens og delikat smag.

Tunen ligger som større stykker i olielage med hvidløg, løg, persille, chili sauce og salt.

Fremragende lækker forret til noget salat, ristet brød og en skive citron.

Flere detaljer

05-04-02-05
New product

65,00 kr

In Stock

- +

Add to compare

 
Mere info

Campos Santos er luksus konserves, med frisk fanget fisk fra den portugisiske kyst, ved Algarve. 
Alt er håndlavet og i høj kvalitet.

Produkterne er MSC.org certificeret, som er et certificeringsprogram for fiskerier og miljømærkning af fisk og skaldyr, der anerkender og belønner bæredygtigt fiskeri.

120g.

Ingredienser:
Tun 70%, vegetabilsk olie 20%, hvidløg, løg, persille, chili sauce, salt.


9 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Compare 0