• -40%
Coravin Model 2, inkl 2 patroner

Coravin Model 2, inkl 2 patroner

Sidste elementer på lager
1.380,00 kr. 2.300,00 kr. -40%
Inkl. moms

”Smag uden at åbne” lyder som en umulighed, når det handler om vin i flasker. Greg Lambrechts geniale opfindelse, Coravin™ gør det muligt.


Model 2 indeholder: 
Coravin™ Model 2  
1 Standard nål 
2 Coravin™ patron med medicinsk argon gas

Ved hjælp af hardware fra medicinalbranchen er det lykkedes Greg at opnå det, ingen andre før har formået: At skabe sig adgang til vinen i flasken uden at trække proppen op.

Oveni den snedige anvendelse af en kanylenål, tilførte han den smags- og duftneutrale ædelgas argon, som via en patron erstatter den vin, der tages ud gennem nålen. Resultatet er, at den tilbageværende vin i flasken har samme holdbarhed, som hvis der ikke var taget af den. Man har indtil videre testet flasker, der er tappet af for fem år siden, som ikke viser nogen variation i forhold til kontrol flasker.

Coravin™ giver en nærmest uendelig række af nye muligheder for vinservering- og nydelse for private såvel som restauranter. Coravin™ er let at anvende, og der medfølger en instruktiv og letforståelig manual samt 2 patron. En patron indeholder gas til ca. 15 glas á 15 cl og kan let udskiftes.

Kunder, der købte denne vare, købte også