Coravin - 2 stk. patroner
Coravin - 2 stk. patroner
Coravin - 2 stk. patroner
Coravin - 2 stk. patroner

Coravin - 2 stk. patroner

Ikke på lager
130,00 kr.
Inkl. moms

Små patroner med farveløs og lugtfri argon gas i medicinsk kvalitet, som erstatter den vin der tappes/skænkes ved hjælp af Coravin System 1000.
Sammen med nålene er de små trykflasker et centralt element i Coravin's teknologi. Hver patron vejer 52 g. og indeholder 6,5 g./20,7 ml. argon under et tryk på 180 BAR. 

Hver patron rækker til ca. 14-16 glas a 15 cl. 

 

”Smag uden at åbne” lyder som en umulighed, når det handler om vin i flasker. Greg Lambrechts geniale opfindelse, Coravin™ gør det muligt.

Ved hjælp af hardware fra medicinalbranchen er det lykkedes Greg at opnå det, ingen andre før har formået: At skabe sig adgang til vinen i flasken uden at trække proppen op.

Oveni den snedige anvendelse af en kanylenål, tilførte han den smags- og duftneutrale ædelgas argon, som via en patron erstatter den vin, der tages ud gennem nålen. Resultatet er, at den tilbageværende vin i flasken har samme holdbarhed, som hvis der ikke var taget af den. Man har indtil videre testet flasker, der er tappet af for fem år siden, som ikke viser nogen variation i forhold til kontrol flasker.

Coravin™ giver en nærmest uendelig række af nye muligheder for vinservering- og nydelse for private såvel som restauranter. Coravin™ er let at anvende, og der medfølger en instruktiv og letforståelig manual samt 2 patroner. En patron indeholder gas til ca. 15 glas á 15 cl og kan let udskiftes.

Vinhos Norte
No reviews