Stentøjs fad, formet som en fisk. Håndlavet, produceret i Portugal.
Fødevaregodkendt.
Velgegnet til opvaskemaskine.
Mål: 36 x 21 cm
Farve: Blå
Når du handler hos Adelino
STØT DE SMÅ BUTIKKER
Vi importerer direkte fra producenterne i Portugal, og med rødder i landet, tilfører vores butik et solidt kendskab til produkterne, landet, historien og kulturen. Vi forsøger at give vores kunder en “Smagen af Portugal”.
BETALING
Vi modtager følgende betalingskort: Dankort, VISA, Mastercard + MobilPay
FORSENDELSE
Vi leverer i hele Danmark. Ved levering til ikke-brofaste øer, kontakt os. Ved bestillinger under 800 kr.- tillægges et fragtgebyr på 59 kr. Gratis levering ved bestillinger over 800 kr. Du kan også vælge afhentning i butikken i Aalborg eller ved lageret, lidt nord for Hjallerup.
Traditionel Portugisiske kakkel, Azulejo.
Kaklen er varmebestandig til varme gryder og pander.Autentisk og dekorativ.Kan eventuelt også bruges som en lille tapas platte til ost eller lignende.
Størrelse: 15 x 15 cm.Farve: Blå / Hvid / Gul / Grøn
Klipfisk med olivenolie og hvidløg - Aveiro
Produceret af tørret og saltet torsk.
Det er håndlavet luksus koncerves fra Portugal, smagfulde produkter af høj kvalitet.
Spis evt. klipfisken sammen med groft brød, til salat/grønsager.
120g.
Ingredienser: Torsk (65%), olivenolie (33%), hvidløg, salt.
Tapenade lavet af Galega oliven
Populær tapenade med en kraftig oliven smag.En ren delikatesse på ristet brød, i sandwich, til rå grønsager, tapas og som dip til fisk eller kød. Tapenaden er lavet af Galega oliven, som er en oliven af høj kvalitet.100g.
Der er kun produceret 1.600 flasker af denne fremragende 10 års hvide portvin fra Quinta da Prelada.
Den er produceret af håndplukkede grønne druer fra Douro-dalen og de stejle skråninger, omhyggeligt udvalgt, blended og modnet til at levere en fremragende smag:
Arinto (Giver vinen en god syre)
Viosinho (Tilfører vinen sødme og frugtige noter)...
Fine små ansjos filet, i olivenolie fra Campos Santos, fanget ud for Algarve og forarbejdet 500 meter fra kajen.
Brug ansjos som krydderi i din madlavning. (Se forslag længere nede).Opbevar dem du ikke skal bruge i et glas med olivenolie på køl. Så kan ansjoserne holde længe.
Ingredienser: Ansjosfileter (Engraulis Encrasoclus) (65%), olivenolie (35%)...
En rejse igennem Douro.
En bog der er fuld af skønne fotografier, historier, oplysninger, følelser m.m.
Oplagt til hyggelæsning, evt. sammen med et bette glas portvin
Bogen er på engelsk.
Mål: 17,3 x 22,5 x 1,1 (cm) Vægt: 410 g Antal sider: 128 Forfattere: Pedro Veloso, Susana Fonseca, Sérgio Fonseca
Flot og unik stentøjs fad.Mønsteret i dette fad er inspireret af "Calçada Portuguesa"Smukt dekorerede forove og pladser, er et af Portugals mest ikoniske symboler.Især i Lissabon, kan man opleve "Calçada Portuguesa", små flade stykker brosten arrangeret i et mønster eller billede, i utallige variationer
Håndlavet, produceret i Portugal....