William Hinton Rum da Madeira – 3 års rom

William Hinton rom er produceret på Madeira, af friskpresset sukkerrør saft, og kaldes derfor "Rhum Agricole". Takket være den høje kvalitet af den sukkerrør der anvendes, destilleres rom'en kun én gang, derved opnåes en vedholdende smag og friskhed.

De 3 år på Franske egefad, giver rommen meget blød og fuld smag af vanille og karamel. Eftersmagen har en behagelig tørhed.

70 cl. / 40% alkohol

 

Flere detaljer

New product

249,00 kr

- +

Add to compare

 
Mere info

3 års rom - Lavet på sukkerrør

William Hinton rom er produceret på Madeira, af friskpresset sukkerrør saft, og kaldes derfor "Rhum Agricole". Takket være den høje kvalitet af den sukkerrør der anvendes, destilleres rom'en kun én gang, derved opnåes en vedholdende smag og friskhed.
De 3 år på Franske egefad, giver rommen noter af vanilje og karamel.

70 cl. / 40% alkohol

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Compare 0