Eksklusiv gin gavekasse - Magic Blue Sharish

En smuk og eksklusiv gaveæske med magnet lukning.

Indeholder:

NB. Begrænset antal

Magic Blue Gin - En unik gin, der skifter fra blå til pink når der tilsættes tonicvand. Med en dejlig duft af hindbær og jordbær, og lidt ingefær noter. Smagen er krydret, lidt kanel, koriander, citron og røde bær.

Flere detaljer

Nedsat pris!
New product

499,00 kr

549,00 kr

-50,00 kr

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Add to compare

 
Mere info

Denne flotte blå gin består af 11 forskellige botanicals. En af de vigtigste botaniske i Sharish Blue Magic er Clitoria ternatea, også kendt som Butterfly Pea, som giver ginen det blå pigment under destillationsprocessen. 
Farven forandres til pink/lilla når der f.eks. tilsættes en tonicvand. En tonicvand indeholder citronsyre, der ændrer pH-niveauet, og derved ændres farven fra blå til pink.

Bronze Medal - International Vin & Spirit Competition 2016

De 11 botanicals anvendt i denne gin er: Enebær, Korianderfrø, Lakrids, Angelica rod, Alentejo citronskal, Ingefær, Kardemomme, Kanel, Clitoria Ternatea, Jordbær og Hindbær.


På grund af de forskellige egenskaber og fordampningspunkter destilleres botanikerne langsomt separat, hvilket giver en højere kvalitet i den endelige destillation. Under processen fjernes alle urenheder, så resultatet er så lyst som muligt.

21 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Compare 0