Liste over varer efter mærke Aneto Wines

Aneto WInes er et lille familiefirma oprettet i 2001 med det formål at producere Douro-vine, med et stort kvalitetspotentiale.

Aneto Wines blev grundlagt af Sobredos-familien  i 2001.
Den første vin stammer fra årgangen 2002, hvor produktionen bestod af 5000 flasker.
Nu ligger den årlige produktion et pænt stykke over 50.000 flasker.
I starten var det kun rødvin, men igennem årene er der kommet hvidvine og rosé, en Grande Reserva og en Pinot Noir til.
Derudover en masse flotte omtaler, guldmedaljer samt Robert Parker points over 90 point.

De 7 hektar rødvinsvinmarker ligger i kernezonen af ​​Douro, Cima Corgo og er tilplantet med druesorterne Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinto Cão og Souzão.
Derudover en lille mark med Pinot Noir placeret på den højeste grund.
Hvidvinene kommer fra vinmarker i Baixo Corgo. Der er en atlantisk indflydelse her, svarende til Vinho Verde-området. Hvidvinene fra Aneto funkler af friskhed og mineralitet.

Francisco Montenegro er manden bag vinene, både som ejer og vinmager. Derudover at han vinmager på flere andre projekter i Douro-regionen.

Mindre
Rødvin

Aneto Tinto 2019 - Aneto Wines

Aneto Wines
125,00 kr.
Rødvin fra Douro, produceret af Aneto Wines.Blomster- og vaniljearoma, intens brombærfrugt, med smag af kaffe og krydderier og en lang, blød og delikat finish.Vinen har modnet 1 år på brugte egetræsfade. Rigtig fin vin til ost, tapas, pastarestter, vildt.
Hvidvin

Aneto Branco 2020 - Aneto Wines

Aneto Wines
125,00 kr.
En hvidvin fra Douro regionen, produceret på druerne Rabigato, Gouveio, Viosinho og Cerceal. Vinmarkerne er beliggende i Baixo Corgo, hvor der er atlantisk indflydelse her, svarende til Vinho Verde-området. Det bidrager til at give hvidvinen friskhed og mineralitet. Aneto branco har en fin aroma af citrus og eksotiske frugter. Livlig syre, der...
Viser 1-6 af 6 element(er)