Liste over varer efter mærke Herdade Penedo Gordo

Herdade Penedo Gordo ligger i Orada, Borba kommune, geografisk placeret i et sublimt mikroklima til produktion af Alentejo-vine.

Vingården består af 100 ha Touriga Nacional, Alicante Bouschet, Aragonez, Trincadeira og Syrah røde druesorter og Roupeiro og Antão Vaz hvide druesorter.

Vinificering finder sted i vingården beliggende midt i vingårdens centrum og sikrer friskhed og kvalitet.

Alle vine produceret på Herdade stammer fra druer produceret i integreret beskyttelseslandbrug (beskyttelse af arter og deres levesteder i vinmarkerne).

Ud over vingården har Herdade også 30 hektar olivenlunde befolket af træer af den oprindelige art Galega og Cobrançosa.

Mindre
69,00 kr.
Økologisk koldpresset ekstra jomfru olivenolie fra vingården, Herdade Penedo Gordo. Olivenolien er produceret af portugisiske Galega- og Cobrançosa-olivensorter, i Alentejo. Det er en premium olivenolie med en høj renhed og med lavt syre indhold på kun 0,3%. Den har en dyb gul og grøn farve. Dens aroma er urteagtig, intens med lette strøg af grønne...
Forside

Herdade Penedo Gordo DOC Branco 2019

Herdade Penedo Gordo
95,00 kr.
Hvidvin produceret i Alentejo regionen.20% af vinen gærer i franske ege fade, på "batonnage" metoden i 2 måneder.Derved får vinen en større struktur. Lys vin, med god aromatisk intensitet, med frugtagtig og blomsteragtig aroma. Vinen har fin kompleksitet og volumen i smagen. Med en mineralitet og god syre.
Herdade Penedo Gordo DOC...
Ikke på lager
Forside

Herdade Penedo Gordo DOC Tinto 2019

Herdade Penedo Gordo
95,00 kr.
Rødvin produceret i Alentejo regionen.Vinen har en koncentreret mørk rubinfarve, og er alderet i 4 måneder på egetræsfade. Aromatisk intensitet af krydderier og rød bær aroma. Dejlig kompleksitet og bløde tanniner. Lang og elegant eftersmag.
Forside

Herdade Penedo Gordo DOC Rosé 2020

Herdade Penedo Gordo
95,00 kr.
Rosévin produceret i Alentejo regionen.Vinen er produceret gennem en let presning af røde druer gæret ved lave temperaturer, hvilket giver vinen en klar lyserød farve. Vinen har en elegant blomsterintensiv aroma med noter af rødebær, med hovedvægt på hindbær. God intensitet, struktur og afbalancering mellem alkohol og syre. Lang og vedholdende eftersmag....
Forside

Monte Penedo Gordo Reserva Tinto 2016

Herdade Penedo Gordo
195,00 kr.
Rødvin produceret i Alentejo regionen, med en meget mørk og koncentreret rubinfarve. Aromatisk intensitet af krydderier, tør frugt og milde dufte af marmelade og chokolade. Stor kompleksitet og struktur, volumen og fuldt blandede og bløde tanniner. Elegant og udsøgt eftersmag.Denne vin lagres i egetræ i 8 måneder.En fremragende vin til kødretter og...
Viser 1-5 af 5 element(er)