Liste over varer efter mærke Primado

Pereira de Melo er navnet på en familie og et projekt, der i sin oprindelse har en filosofi om at skabe vine med stor karakter, elegance og lang levetid i meget begrænsede mængde.

Beliggende i Dão-regionen, omgivet af bjergene Estrela, Caramulo og Lousã, ligger vingården, Quinta do Coladinho, hvorfra vinene bliver produceret.

Pereira de Melo er navnet på en familie og et projekt, der i sin oprindelse har en filosofi om at skabe vine med stor karakter, elegance og lang levetid i meget begrænsede udgaver. Vi er engagerede i vores oprindelse, vores traditioner og den ekstraordinære terroir, der byder os velkommen.

Beliggende i Santa Comba Dão, i Dão-regionen og omgivet af bjergene Estrela, Caramulo og Lousã, i et område, der er i stand til at producere århundreder gamle vine, er Quinta do Coladinho, Primados vugge, et sted, der afslører en unik fornemmelse og egenskaber, som kombinere i en sjælden balance.

Kendskabet til et overlegen teknisk team giver os mulighed for at udvikle et strengt arbejde i vingården, en omhyggelig udvælgelse af druer, en seriøs og omhyggelig vinfremstillingsproces, der altid er hårdnakket med vores forpligtelse til ekspertise.

Mindre
150,00 kr.
Mørk Kirsebær rød farve. Aromaer af druer og pære, noter af fersken, blomster- og krydderi.I munden god struktur, diskrete tanniner.Denne rosé er semi fed og samtidig elegant, med en lang eftersmag, med friskhed og syre
165,00 kr.
Primado Branco er produceret med stor nænsomhed, og i meget begrænset mængde. Den er produceret på 100% Encruzado drue, som langt fra er den mest berømte hvide druesort i Portugal, men alligevel kendt som en af de fineste. Den bliver hovedsageligt dyrket i Dão regionen, hvor denne vin også stammer fra. Vinen har aromaer af tropisk frugt, citrus og...
180,00 kr.
"Primado Red" er en rødvin med fine, intense og komplekse aromaer.Vinen har en delikat struktur i munden. Med faste, men sarte tanniner afslører det en overraskende friskhed.Vinen er fra 2011, og har ligget 1 år på fad, og 1 år på ståltank, og 7 år i flasken. Resultatet er en ENORMT moden, blød og elegant vin, med noter af peber, fed marmelade og træ....
Viser 1-3 af 3 element(er)