List of products by brand Primado

Pereira de Melo er navnet på en familie og et projekt, der i sin oprindelse har en filosofi om at skabe vine med stor karakter, elegance og lang levetid i meget begrænsede mængde.

Beliggende i Dão-regionen, omgivet af bjergene Estrela, Caramulo og Lousã, ligger vingården, Quinta do Coladinho, hvorfra vinene bliver produceret.

Pereira de Melo er navnet på en familie og et projekt, der i sin oprindelse har en filosofi om at skabe vine med stor karakter, elegance og lang levetid i meget begrænsede udgaver. Vi er engagerede i vores oprindelse, vores traditioner og den ekstraordinære terroir, der byder os velkommen.

Beliggende i Santa Comba Dão, i Dão-regionen og omgivet af bjergene Estrela, Caramulo og Lousã, i et område, der er i stand til at producere århundreder gamle vine, er Quinta do Coladinho, Primados vugge, et sted, der afslører en unik fornemmelse og egenskaber, som kombinere i en sjælden balance.

Kendskabet til et overlegen teknisk team giver os mulighed for at udvikle et strengt arbejde i vingården, en omhyggelig udvælgelse af druer, en seriøs og omhyggelig vinfremstillingsproces, der altid er hårdnakket med vores forpligtelse til ekspertise.

Mindre
180,00 kr.
"Primado Red" er en rødvin med fine, intense og komplekse aromaer.Vinen har en delikat struktur i munden. Med faste, men sarte tanniner afslører det en overraskende friskhed.Vinen er fra 2011, og har ligget 1 år på fad, og 1 år på ståltank, og 7 år i flasken. Resultatet er en ENORMT moden, blød og elegant vin, med noter af peber, fed marmelade og træ. Som...
Viser 1-3 af 3 element(er)