List of products by brand Primado

Pereira de Melo er navnet på en familie og et projekt, der i sin oprindelse har en filosofi om at skabe vine med stor karakter, elegance og lang levetid i meget begrænsede mængde.

Beliggende i Dão-regionen, omgivet af bjergene Estrela, Caramulo og Lousã, ligger vingården, Quinta do Coladinho, hvorfra vinene bliver produceret.

Pereira de Melo er navnet på en familie og et projekt, der i sin oprindelse har en filosofi om at skabe vine med stor karakter, elegance og lang levetid i meget begrænsede udgaver. Vi er engagerede i vores oprindelse, vores traditioner og den ekstraordinære terroir, der byder os velkommen.

Beliggende i Santa Comba Dão, i Dão-regionen og omgivet af bjergene Estrela, Caramulo og Lousã, i et område, der er i stand til at producere århundreder gamle vine, er Quinta do Coladinho, Primados vugge, et sted, der afslører en unik fornemmelse og egenskaber, som kombinere i en sjælden balance.

Kendskabet til et overlegen teknisk team giver os mulighed for at udvikle et strengt arbejde i vingården, en omhyggelig udvælgelse af druer, en seriøs og omhyggelig vinfremstillingsproces, der altid er hårdnakket med vores forpligtelse til ekspertise.

Mindre
Primado Red 2011 - Pereira de Melo Primado Red 2011 - Pereira de Melo 2
  • Ny
180,00 kr.
"Primado Red" er en rødvin med fine, intense og komplekse aromaer, intense.Vinen har en delikat struktur i munden. Med faste, men sarte tanniner afslører det en overraskende friskhed. Som en "jernhånd i fløjlhandske" er den fyldig, men usædvanlig elegant..
Viser 1-3 af 3 element(er)

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text