Liste over varer efter mærke Serramel

Serramel er en del af en familievirksomhed, der har været dedikeret til biavl i over et århundrede. 

Serramel er en del af en familievirksomhed, der har været dedikeret til biavl i over et århundrede. Med samme lidenskab, der drev Jorge de Almeida Lima fem generationer siden, fortsætter Serramel med at producerer smagfuld honning af høj kvalitet, med mange års viden og traditioner.

Serramel står bag Beirabaga produkter, der fremstilles på traditionel måde, med portugisisk frugt af den bedste kvalitet og ved hjælp af de mest moderne produktionsteknikker.

Mindre
Cremet honning med mandler - Serramel Cremet honning med mandler - Serramel 2
  • -35,00 kr.
20,00 kr. 55,00 kr.
Smørbar creme af honning fra vilde lavendler med mandler.Bierne samler nektar fra store vilde lavendelmarker for at producere denne sarte cremede honning, som derefter kombineres med malede mandler. Med sin nøddeagtige smag og underliggende blomsteragtige noter fungerer denne cremede honning vidundere på brød, kiks, pandekager eller ovenpå vanilleis.300g.
Forside

Lemon Curd - Beirabaga

Serramel
39,00 kr.
Lemon Curd er cremet og frisk, og en smag af solskin i munden. Lemon Curd, eller citron nutella, er fremstillet af citroner, høstet i frugtplantagerne i Beira, med en fremragende aroma, giver den en enestående smag. Indeholder ingen kunstige farver eller konserveringsmidler. Kan bruges sammen med yoghurt, scones, et ristet stykke brød eller som sød...
55,00 kr.
Denne klare honning med en mild og aromatisk smag opsamles af bierne fra vilde lavendler ved Serra da Malcata.Honningen har en glat og fin konsistens så den er let at doserer og smøre på ristet brød eller til at bruge i en yoghurt, te eller i en dressing. Honningen er et fremragende modspil til både stærke og milde oste.
55,00 kr.
Eucalyptus Honning har en meget intens og aromatisk smag af urter. Opsamles af bierne fra Eucalyptus ved Beira Litoral. Honningen har en glat og fin konsistens så den er let at doserer og smøre på ristet brød eller til at bruge i en yoghurt, te eller i en dressing. Honningen er et fremragende modspil til både stærke og milde oste.
55,00 kr.
En delikat og glat honning indsamlet af bierne i appelsinlundene i Algarve, i det sydlige Portugal. Blød honning med let syre.Honningen har en glat og fin konsistens så den er let at doserer og smøre på ristet brød eller til at bruge i en yoghurt, te eller i en dressing. Honningen er et fremragende modspil til både stærke og milde oste.300g.
Alt det søde

Bipollen granulat - Serramel

Serramel
59,00 kr.
Bipollen granulat fra Serra da Malcata Naturreservat i Portugal. Bipollen er en af ​​naturens sundeste og mest storslåede ”superfoods.”  Bipollen indeholder blandt andet, en stor mængde af vitaminer, mineraler, antioxidanter, fibre og et højt niveau af protein. Kan anvendes som granulat på yoghurt, dessert, grød, salater, smoothies og andet. 150 g.
Alt det søde

Granola med honning - Serramel

Serramel
75,00 kr.
Granola fra Serramel, er en skøn blanding af havregryn, mandler og frø, pakket i honning og ristet let.  Brug den til morgenmad på skyr, yoghurt, med frisk frugt, som topping til en smoothie, salat, is eller dessert. Indeholder kun naturlige kvalitetsprodukter af høj kvalitet. Er ikke tilsat sukker. Posen har en lukkefunktion, så det kan holde sig...
Alt det søde

Granola Portuguesa - Serramel

Serramel
75,00 kr.
Granola Portuguesa med tørrede Portugisisk frugter, er en skøn blanding af havregryn, mandler, sesamfrø, hørfrø, solsikkefrø, æble, fersken og jordbær, pakket i honning og ristet let.Brug den til morgenmad på skyr, yoghurt, med frisk frugt, som topping til en salat, smoothie, is eller dessert. Indeholder kun naturlige kvalitetsprodukter af høj kvalitet....
85,00 kr.
Denne klare honning med en mild og aromatisk smag opsamles af bierne fra vilde lavendler ved Serra da Malcata.Honningen har en glat og fin konsistens så den er let at doserer og smøre på ristet brød eller til at bruge i en yoghurt, te eller i en dressing. Honningen er et fremragende modspil til både stærke og milde oste.500g.Smart doserings flaske.
Granola Kit - Serramel Granola Kit - Serramel 2
  • -24,00 kr.
  • Pakke
Øvrige delikatesser

Gavepakke - "Den lille søde"

Serramel
135,00 kr. 159,00 kr.
Et lækkert kit bestående af: Granola fra Serramel, er en skøn blanding af havregryn, mandler og frø, pakket i honning og ristet let.Brug den til morgenmad på skyr, yoghurt, med frisk frugt, som topping til en smoothie, salat, is eller dessert.Indeholder kun naturlige kvalitetsprodukter af høj kvalitet.Er ikke tilsat sukker.Posen har en lukkefunktion,...
8 x marmelade - Beirabaga 8 x marmelade - Beirabaga 2
  • -62,00 kr.
  • Pakke
Forside

8 x marmelade - Beirabaga

Serramel
250,00 kr. 312,00 kr.
8 glas marmelade. Beirabaga produkter fremstilles på traditionel måde, med portugisisk frugt af den bedste kvalitet  Grøn tomat marmelade Appelsin marmelade Brombær marmelade Kvæde marmelade Græskar marmelade med valnødder Jordbær marmelade Figen marmelade Lemon curd Beirabaga produkter fremstilles på traditionel måde, med portugisisk frugt...
Viser 1-11 af 11 element(er)