List of products by brand Serramel

Serramel er en del af en familievirksomhed, der har været dedikeret til biavl i over et århundrede. 

Serramel er en del af en familievirksomhed, der har været dedikeret til biavl i over et århundrede. Med samme lidenskab, der drev Jorge de Almeida Lima fem generationer siden, fortsætter Serramel med at producerer smagfuld honning af høj kvalitet, med mange års viden og traditioner.

Serramel står bag Beirabaga produkter, der fremstilles på traditionel måde, med portugisisk frugt af den bedste kvalitet og ved hjælp af de mest moderne produktionsteknikker.

Mindre
Forside

Kvæde marmelade - Beirabaga

Serramel
39,00 kr.
Kvæde marmelade af Portugisiske kvæder fra Beira Baixa. Velsmagende marmelade der passer rigtig godt til saltet og tørre oste, svinekød, vildt og fjerkræ. Marmeladen har en fast konsistens.  Fri for kunstig farve og konserveringsmidler.  270 g.
39,00 kr.
Grøn tomat marmelade af Portugisiske nationale grønne tomater, som giver en karakteristisk smag. Fri for kunstig farve og konserveringsmidler.  Grøn tomat marmelade er skøn tilbehør til grillet kød og fisk, ristet brød og ost.  270 g.
39,00 kr.
En sjælden og unjk marmelade. Jordbærtræ marmelade, Arbutus, er produceret af frugttræer høstet i Serra da Malcata. jordbærbærtræets frugt er værdsat for sin høje koncentration af C-vitamin og dens særligt søde smag. Fri for kunstig farve og konserveringsmidler.  Fremragende til ost, på ristet brød,   270 g.
39,00 kr.
Græskar marmelade med valnødder.Aromatisk og fyldig.Evt. til dessert, kager, kiks eller til is Fri for kunstig farve og konserveringsmidler.  270 g.
Forside

Figen marmelade - Beirabaga

Serramel
39,00 kr.
Figen marmelade af "Figos Pingo de Mel" grønne figner som giver en karakteristisk smag. Fri for kunstig farve og konserveringsmidler.  Figen marmelade er skøn tilbehør til grillet kød og fisk, ristet brød, ost og yoghurt.  270 g.
39,00 kr.
Brombær marmelade af Portugisiske brombær, som smager af sensommer, hele året Fantastisk til is, pandekager, ost, til morgenbrød eller i en portion yoghurt sammen med mysli. Fri for kunstig farve og konserveringsmidler.  270 g.
39,00 kr.
Appelsin marmelade af søde appelsiner fra Algarve, hvor usædvanlige klima- og miljøforhold giver en god  og intens smag.Fri for kunstig farve og konserveringsmidler.  Marmeladen har en intens og syrlig smag, der passer perfekt til oste, ristet brød og yoghurt.  270 g.
Forside

Lemon Curd - Beirabaga

Serramel
39,00 kr.
Lemon Curd er cremet og frisk, og en smag af solskin i munden. Lemon Curd, eller citron nutella, er fremstillet af citroner, høstet i frugtplantagerne i Beira, med en fremragende aroma, giver den en enestående smag. Indeholder ingen kunstige farver eller konserveringsmidler. Kan bruges sammen med yoghurt, scones, et ristet stykke brød eller som sød creme...
45,00 kr.
Denne klare honning med en mild og aromatisk smag opsamles af bierne fra vilde lavendler ved Serra da Malcata.Honningen har en glat og fin konsistens så den er let at doserer og smøre på ristet brød eller til at bruge i en yoghurt, te eller i en dressing. Honningen er et fremragende modspil til både stærke og milde oste.
45,00 kr.
Eucalyptus Honning har en meget intens og aromatisk smag af urter. Opsamles af bierne fra Eucalyptus ved Beira Litoral. Honningen har en glat og fin konsistens så den er let at doserer og smøre på ristet brød eller til at bruge i en yoghurt, te eller i en dressing. Honningen er et fremragende modspil til både stærke og milde oste.
Øvrige delikatesser

Bipollen granulat - Serramel

Serramel
59,00 kr.
Bipollen granulat fra Serra da Malcata Naturreservat i Portugal. Bipollen er en af ​​naturens sundeste og mest storslåede ”superfoods.”  Bipollen indeholder blandt andet, en stor mængde af vitaminer, mineraler, antioxidanter, fibre og et højt niveau af protein. Kan anvendes som granulat på yoghurt, dessert, grød, salater, smoothies og andet. 150 g.
Øvrige delikatesser

Granola med honning - Serramel

Serramel
69,00 kr.
Granola fra Serramel, er en skøn blanding af havregryn, mandler og frø, pakket i honning og ristet let.  Brug den til morgenmad på skyr, yoghurt, med frisk frugt, som topping til en smoothie, salat, is eller dessert. Indeholder kun naturlige kvalitetsprodukter af høj kvalitet. Er ikke tilsat sukker. Posen har en lukkefunktion, så det kan holde sig dejligt...
Granola Portuguesa - Serramel Granola Portuguesa - Serramel 2
Ikke på lager
Øvrige delikatesser

Granola Portuguesa - Serramel

Serramel
69,00 kr.
Granola Portuguesa med tørrede Portugisisk frugter, er en skøn blanding af havregryn, mandler, sesamfrø, hørfrø, solsikkefrø, æble, fersken og jordbær, pakket i honning og ristet let.Brug den til morgenmad på skyr, yoghurt, med frisk frugt, som topping til en salat, smoothie, is eller dessert. Indeholder kun naturlige kvalitetsprodukter af høj kvalitet....
Serramel delikatesse sæt Serramel delikatesse sæt 2
  • -33,00 kr.
Øvrige delikatesser

Serramel delikatesse sæt

Serramel
140,00 kr. 173,00 kr.
Eucalyptus Honning har en meget intens og aromatisk smag af urter. Honningen har en glat og fin konsistens så den er let at doserer.300g Bipollen granulat, som blandt andet indeholder, en stor mængde af vitaminer, mineraler, antioxidanter, fibre og et højt niveau af protein.150g. Granola fra Serramel, er en skøn blanding af havregryn, mandler og frø,...
8 x marmelade - Beirabaga 8 x marmelade - Beirabaga 2
  • -62,00 kr.
Forside

8 x marmelade - Beirabaga

Serramel
250,00 kr. 312,00 kr.
8 glas marmelade. Beirabaga produkter fremstilles på traditionel måde, med portugisisk frugt af den bedste kvalitet  Grøn tomat marmelade Appelsin marmelade Brombær marmelade Kvæde marmelade Græskar marmelade med valnødder Jordbærtræ marmelade Figen marmelade Lemon curd Fri for kunstig farve og konserveringsmidler.  8 x 270 g.
Viser 1-18 af 18 element(er)