Grønssagssuppe med spinat / Creme de Legumes com Espinafres

Grønssagssuppe med spinat / Creme de Legumes com Espinafres

Grønssagssuppe med spinat / Creme de Legumes com Espinafres

  • 2 liter vand
  • 1 kg kartofler
  • 500 g gulerødder
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 200 g frisk spinat
  • Boullion (Evt. en terning)
  • Salt

Skræl kartofler og gulerødderne, pil løg og hvidløget.

Kog det sammen med vand og boullion, til det hele er mørt.

Blend suppen til en cremet konsistens. Smag til med salt.

Tilsæt den friske spinat og lad det små simre i 15 min.

Tilsæt evt. lidt mere vand hvis det er for tykt.

Servér suppen dryppet med god olivenolie. Og her er det vigtigt at det er olivenolie af god kvalitet, som giver suppen lidt syre og fedme.


Vi kan anbefale en af disse:

Ouro, koldpresset ekstra jomfru olivenolie


Gourmet, Koldpresset, ekstra jomfru olivenolie


Grønssagssuppe med spinat, ala Christina da Silva

Posted on 19-11-2019 Opskrifter 0 183

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Compare 0
Prev